Wyndolm

[Bug] New Option Non English Chat doesn't work

Recommended Posts

The new option "Non English Chat" in profiles doesn't work. I set it to off, hit send-button, manually close that chat and next time I log in it's back to on again and I have the chat tab again too. So you can enter the option but it's obviously not saved or loaded. Please fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you by any chance crash on your last exit?

 

Sometimes settings apparently don't save if you crash-out instead of exiting ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem. Every time I log in, non english chat keeps appearing, even if I switch it off in profiles every time and hit send. Looks like if you turned it on when the update went live, it keeps staying on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I have this too. Did not have a crash since disabling it, so there seems to be something different resetting the setting.

Edited by Cayce

Share this post


Link to post
Share on other sites

No crashes. Happens on normal exits.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you folks use Steam client?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not having this issue either with Wurm Online or the Steam version.  Both clients respect my off/send option, even if I leave the tabs open when I exit the game.

 

Does this happen for all your characters, all servers?

 

Please post the server name (if it's only on 1 server) where this happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same thing happened when they added "dig to pile" in profile, the setting is not saving

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would like to report that indeed, I have to turn the option off every day after logging in. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Re-reporting this. It is fine on regular log outs, but on the server restart, it was ON again. Harmony

Edited by Calthaza
added server
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can confirm aswell. The German help channel turns itself on again. I have a German OS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I got the new non-eng chats closed in settings, after every update it resets that setting.
Not on relog, only whenever server restart to get update.

On Harmony, havent tested any on old cluster
Steam client

Edited by RealCoffee
Steam client

Share this post


Link to post
Share on other sites

This chat tab keeps turning itself back on after every server restart, super annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now