Sign in to follow this  
Jamweez

Help with mod

Recommended Posts

Hi all, Need a little help with mods...

Every time i install mods and run the patcher ( which says its patched ok)

I cannot run Wurm launcher? and i have to keep verifying the wurm files, and re download a file to make the game run again, but the mods are not active?

anyone else had this problem and know the answer??

 

Many Thanks

Jamie

Share this post


Link to post
Share on other sites

once you run the patcher, before you put the mods in the mod folder try to launch. that way you know if its the patched file, or a mod causeing the crash

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

once you run the verifier it clears the patched file, so no mods will run

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like one of the mods "breaks",  possibly a very old version of some mod?

 

Can you list the mods and version numbers of those mods

 

I think for instance at one time a LiveMap version may have done this.  Go throguh all your mods and confirm whether any of them have a "newer" version now. Some will run on an old version but others will not let you launch Wurm with the old version.

 

Or, try adding mods one at a time till you find the troublemaker. If you have a TON of mods, try disabling half of them at a time and narrow down the mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this