Sign in to follow this  
frozenjim

Shutdown Server button missing since 1.3.1.3 update

Recommended Posts

After the 1.3.1.3 update, my server gui shutdown button is missing.  I am able to login to the game as GM and use Shutdown with the wand - but I wonder why the red SHUTDOWN button is gone.

 

Along with this, there seems also to be the fresh feature of shutting down when I press the COPY button to do a backup  (I presume the server crashes).

 

Am I alone in this, or do others see the same problem?   I am not running any exotic mods - but if nobody else is seeing this I will disable all mods

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your logs for errors, possibly from mods. Usually when the button is missing it means the server didn't fully complete it's startup sequence.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For others' benefit, I hope:

I was having this same issue of not having a Shutdown server button until I removed CraftMoreThings (morecraftables) mod. Removing this mod fixed the issue.  WU version 1.8.0.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this