Sign in to follow this  
Wimble

Updating Stuck at 0% for 45 minutes.

Recommended Posts

It says Downloading 0%. It has said this for going on 45 minutes and nothing has happened. Is it still updating or what is the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this

Patch update issues?   11/21/2016

if you are having trouble updating please uncheck experimental packs in the pack updates tab
Edited by solmark

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, solmark said:

Try this

Patch update issues?   11/21/2016

if you are having trouble updating please uncheck experimental packs in the pack updates tab

Works. Thank you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, solmark said:

Try this

Patch update issues?   11/21/2016

if you are having trouble updating please uncheck experimental packs in the pack updates tab

Worked. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is being looked into and will be fixed...on the other hand there's no reason to have experimental enabled on live at the moment so you're good!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue, But my experimental was unchecked already. What do i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that's new issue, cause I can't get it working as well.

 

It worked fine an hour ago, but now it's just stuck at "Loading pack list..." 0%.

 

Maybe update server is down?

 

 

Edited by archer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here ....and experimental IS unchecked.

Only ones i have checked is Graphics and Sound.

 

Can't get into the game at all. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea my game was running fine a hour ago too, Java crashed and wanted to restart client.  It was stuck at downloading 0% so i thought to quick reinstall the game. Problem stays

 

Also @ pack updates there is an error (Update failed! (Error: Error opening connection to patch server.) )

Edited by Purefy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same as the persons above. It's comforting to know I'm not alone and it will be fixed eventually :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where are you from guys?

I asked on IRC channel and most of people can login without problem. It might be problem with DNS.

 

I'm from UK and can't login.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone know the domain name of the patch server? It would help testing a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep....don't know what they did ....but it's working now for me. ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this