Sign in to follow this  
Magnata

Lag and Freezing a lot

Recommended Posts

Hello, i've never had connection problens with wurm since i started to play but now its freezing for 30seconds and it's beign frequent. This week i'm playing all day long and sometimes its normal but when it start to freeze once, it seens to never stop, keep freezing each 30seconds and sometimes i keep waiting for 30seconds without answer. I already tested my network and connection, its fine.


 


I'm not the only one with this problem, i checked it in-game with others every time it freezes. Please any information about it will help. Thanks!


  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1, lagging like hell atm..

Edited by Blazer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Freezing client after walking around alot happens often, needs to restart the client.. wish that would be fixed already.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Restart client didnt worked for me. =/


Share this post


Link to post
Share on other sites

Freezing client after walking around alot happens often, needs to restart the client.. wish that would be fixed already.

 

 

I just logged in and after waiting 5 minutes I still cannot exit the building I am in (refresh lag) so it is not just after walking around a lot.

 

Exited the client and relogged and now it won;t even load the building walls. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me ... on Mac OSX, just in case people could think it's due to the system :o)


Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks! It seens to be working good now.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Release was unplayable for me today - and Xan is very laggy - even after the restart. :(


Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm back to say it's not fixed yet!! Now my wurm is getting disconnected and i died because of it!!! I want my skills back and my corpse =X


 


 


It still happen and i cant play!!!!!!!


now i died twice -.-


 


5seconds online and puff, wurmonline.com and forum don't work when i get disconnected too.


 


its not my connection i tested it and everything works while wurm is getting down =/


 


 


after many disconections it seens to be stable again.


Edited by Magnata

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue last night and seem to be having it again tonight. It makes wurm unplayable.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this