Search the Community

Showing results for tags 'white screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues
  • Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 3 results

  1. Hi there I have a weird problem with Wurm Unlimited. It works great on my HP EliteBook x360. But when I use the HP USB-C Dock to use monitors, the game will only display a white screen. It doesn't crash, it just won't render. As soon as I move the window to the Laptop screen, it renders fine, I can play. When I move it back to the monitor, the game "freezes" and I can't interact with it anymore, but it doesn't crash. Moving it back to the laptop again will make it work again, without restarting it or anything. The Dock works over USB-C, one plug for everything (power, network, kb+m, monitors). DxDiag shows the Laptop's display as "Intel HD Graphics 620" and the 2 docked screens as "DisplayLink USB device". I guess my question is, does the game work via DisplayLink devices? I've already tried the compatibility options VBO and FBO, but setting them to "disabled" didn't change anything. Thank you Tyurru
  2. 5 minutes after logging into the game my screen turns white. Whenever I move my mouse around the screen, the object's "name" cascades into several slow-moving squares. I can still use chat windows and inventory. The game does not kick me out yet the game is unplayable. This is in spite of updating Java and all of the Wurm Files for my computer. I have even restarted my computer 5 times and turned off my anti-virus to re-download all of the Wurm files. Still the same problem.
  3. Suddenly got serious lag, followed almost immediately with white screen disconnect on both avatars I was running at the time. Been trying to log back in now for 15 minutes and keep getting Connection Time Out's and can not get back on line. Anyone else having this problem, time now Sept 15 @ 06:27 GMT Cheers! Hughmongus PS: been trying now to log back on for 30 minutes now. Client finally gave up and spat out a Console Log Dump.. put it in the Spoiler to keep this top msg short to the casual viewer. Cheers! Hugh