Search the Community

Showing results for tags 'unstable client'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Jackal
    • Jackal Discussions
    • Jackal Market
  • Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Freedom Isles Market
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 7 results

  1. I'm currently running the unstable client and notice there's a huge color difference between the regular paved rounded cobblestone and the one paved on the bridge.
  2. Running the unstable test client - on macOS 10.12.5 - default drivers - Java 8u131 (iMac - 27" Late 2013) crashes as the game is launching with: Congratulations, you found a bug in the test client: <Unable to compile vertex shader (shader.vignette.vertex): class.IkDaXfFoLb: ERROR: 0:7: Incompatible types (vec2 and vec4) in assignment (and no available implicit conversion) Full log in spoiler below. For comparison here is the console log from starting the stable client,
  3. If you push, pull, drop or plant a flag more than once, the model starts to duplicate with every push, pull, drop, plant and pick up as long as you're logged in for that session. Relogging removes the glitched flags, atleast until you move the flag more than once again. This only happens on unstable, not the normal client.
  4. No message at all, Wurm logo keep alone in middle of the screen, doing nothing, until program killed. Most likely linked to this stable crash report. Using latest Java 8 64bits and AMD driver. Exception in thread "JavaFX Application Thread" java.lang.ExceptionInInitializerError at class.UHu4tvOGG3.iHOS3zg1KL(SourceFile:2398) ... Caused by: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 0 at class.GrbeI6DEBs.FZOk5L6Gfy(SourceFile:91) ... Java console content :
  5. Hi, I am attempting to use unstable client once again to see how it goes and lots of previous issues i have had have been resolved. It runs great by the way! The problem I am having is after about an hour of playing I am getting this lag that starts building and building. At first, i get some very minor hitches...and this gets worse and worse as the hitches start becoming about 1 second or longer and more frequent. It reminds me of the old memory leak issues we used to get a long time ago when we went on a long journey. However, this was occurring while i was on my deed the entire time. Any advice or things to look into to alleviate this would be appreciated. Thanks! PS I really want to use the unstable client exclusively because the game looks so much prettier!
  6. So I run 3 clients. One is on near max settings for Nomadikhan, my main account. A second client is my priest on minimal settings, on my second monitor. A third is my priest battery for my priest, using the same minimal settings as my priest. I minimize my battery's client as I'm not paying any attention to it. At some point I notice my PC starts getting sluggish and fps in my priest and main drop... at the same time the entire PC slows down. Upon opening task manager I see the issue jp2launcher.exe is listed 3 times, one per client. 2 of them sit at 1.1 - 1.2gb ram usage... completely normal. The one representing my minimized window is using 11 - 12gb ram usage. As soon as I kill jp2launcher.exe using 12gb ram, everything stabilizes and windows runs buttery smooth, the other 2 clients bump up to 1.5 - 16gb ram and run fine again. Unstable client used for all 3 characters/clients Java 8 64bit version - 1.8_121 Windows 7 Professional 64bit (occured on Windows 10 as well, exact same PC) MSI 970a krait edition AMD FX-8320e overclocked to 4.0ghz 16gb ddr3 ram AMD RX 480 gddr5 Red devil 8gb graphics card Console log for the affected character, which doesn't show much... ================================================================================================================================================================================ As a side note, If I close my priest or main's client, the hugely memory leaked client will start using up even more ram then 12gb until it again maxes out at 99% ram usage.
  7. Mission progress bar keep expired missions as active. This is screenshot from few min ago: You can see that two highlighted missions, Horror of Libila (create 10 marble brazier pillars) and Magranon's trip (sacrifice 77 brown cows) are only two ones that are not expired. Does server only "forgot" to mark expired ones as expired or it's eventualy not showing new ones too?