Search the Community

Showing results for tags 'unable to play'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Jackal
    • Jackal Discussions
    • Jackal Market
  • Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Freedom Isles Market
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 2 results

  1. alright. my friend bought each of us a copy of the game yesterday and once things were installed, we were good to go. we immediately got on the server and everything worked great! we played for probably around 3 hours with no issue. around that mark my game crashed without any warning and, since then, i haven't been able to get back onto the server, OR any other server. (tested for good measure) the client launches fine, allows me to try to connect via IP and loads for awhile, and then it just disappears from my taskbar and steam says the game isn't running any longer. i get no error code, and likewise, my friend says there are no error logs on the server itself. i've tried switching to a different character, installing the game, and reinstalling java so far. obviously none of them have worked, and most of the threads i found through google about this seemed unresolved. if it's important i'm currently running windows 10, i have the latest version of java, and i have an intel(r) graphic card. i can't imagine it being an outdated graphic card since it was running fine before, (and i have played wurm online many times without issues other than a bit of lag,) but hey, i'm pretty lost at this point. any suggestions?? i'm pretty lost on what to do next.
  2. My client worked fine before the maintance restart this moring. Then once i logged back in i cant read anything.. all the txt is blurry and looks funky. I am anable to play this way as i can not read the actions and such required to play in full functinality. Is there a possible fix for this?