Search the Community

Showing results for tags 'ubuntu 20.04'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Northern Freedom Isles
    • Harmony
    • Melody
    • Cadence
    • Northern Freedom Isles Market
  • Southern Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Southern Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 1 result

  1. I'm having trouble starting the Steam launcher on Linux (Ubuntu 20.04), which I did not have on another computer running Ubuntu 19.04 (or maybe it's 19.10). The little splash logo shows up for half a second, then goes away for several seconds, only to show up again right before a segmentation fault. I tried reinstalling Wurm and still get the issue. I also tried setting the Prime profile in Nvidia X server settings to: 1) "Performance mode" 2) "On demand" with "NV_PRIME_RENDER_OFFLOAD=1 GLX_VENDOR_LIBRARY_NAME=nvidia" added in the Steam launch options The issue is the same with any of them. The computer is a new MSI laptop with an Nvidia RTX 2060 graphics card (switchable graphics). It does have very little RAM at the moment (8Gb), since the store was out of fitting RAM this morning. Wurm worked fine on my old laptop (integrated Intel graphics >10 years old) and on my desktop (Nvidia GTX 750 Ti). Added info: The Wurm Online Steam install folder contains the following: gamedata/packs/ : graphics.jar pmk.jar sound.jar linux64/runtime/ : bin lib main plugin folders, plus a few text files about copyrights and licences. WurmLauncher executable Verifying integrity of game files on Steam confirms it's all ok. I also tested Wurm Unlimited and it works fine, both the launcher and the game. Has anyone else had this kind of problem on Linux or does someone know how to find the core dump/logs for Steam Wurm online, so I can find out more?