Search the Community

Showing results for tags 'steamcmd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Northern Freedom Isles
    • Harmony
    • Melody
    • Cadence
    • Northern Freedom Isles Market
  • Southern Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Southern Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 1 result

  1. I have installed the Wurm Unlimited Dedicated server using steamcmd but when I double click on "WurmServerLauncher.exe" nothing happens. I am running Windows Server 2012 R2. SOLVED! - MSVCR100.dll is missing means you need vcredist_2010. MSVCR120.dll is missing means you need vcredist_2013. If nothing happens when you click on WurmServerLauncher install vcredist_2013. That should at least give you the error that vcredist_2010 is missing. Then after you install that you should be all good to go. EDIT: I am not seeing any errors, or getting any sort of GUI to show. EDIT: After running the dedicated server once from Steam, the version installed via steamcmd now works. When running the dedicated server through steam a messages was displayed stating that it was installing "Microsoft VC Redist Package" so I am now investigating which package needed to be installed for the server to launch. EDIT: It looks like the 2013 / 2012, x64 / x86 Microsoft Visual C++ Redistributable packages were what Steam installed. I'm now testing installing those on a new machine to see if that gets the SteamCmd install of the Dedicated Wurm server to run.