Search the Community

Showing results for tags 'spikes'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Northern Freedom Isles
    • Harmony
    • Melody
    • Cadence
    • Northern Freedom Isles Market
  • Southern Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Southern Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 1 result

  1. My machine has: Intel Core i3 M 380 @ 2.53GHz × 4, NVidia GeForce 315M, 3,7 GiB RAM. The system i Ubuntu Pangolin and uses normally 10% CPU and 1,1 GiB RAM. Wurm is using moderate settings and running at +/- 30 fps using 150-200% CPU, 800 MiB RAM. and less than 1KiB/s Network. Normally, that is. but then Wurm repeatedly (with distances of 5-30s) does something and I get a Network burst of anywhere up to 120 KiB followed by a CPU Burst of 400% and Wurm completely stops drawing any frames. for a full second or more. I basically go from 30 fps to 0 fps and back to 30 fps. Now comes the important part: Wurm does the same even when I turn the World Render Off. There is litterally nothing to draw besides the gui, but Wurm can't do it. This is practically shouting classic Multithreading lockup. Rendering is a read only process. there is nothing that needs to be thread save. And it would be nice if that sudden load could be spread more evenly, it's also lugging down the entire System.