Search the Community

Showing results for tags 'place broke'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Jackal
    • Jackal Discussions
    • Jackal Market
  • Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Freedom Isles Market
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 1 result

  1. Just noticed this. When I go to 'place' my practice dummy, the 'place' timer starts, then, as I move my cursor about - I see no green copy image of that practice doll/dummy to place it with. Normally I get like a green copy /image of the item. Not for practice dummy , and not for small cart. Both are not giving me those green image copies to work with. Did not see anything about this posted on forums yet. Thanks your time. TeeeBOMB