Search the Community

Showing results for tags 'enter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Northern Freedom Isles
    • Harmony
    • Melody
    • Cadence
    • Northern Freedom Isles Market
  • Southern Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Southern Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 2 results

  1. We've had this happen twice now at our deed, its a rare occurence and i dont know yet what causes it. First time was a hell horse being lead into a cave entrance, it then disappeared. we contacted a gm who found it inside a house ~15 tiles across the deed. A few weeks later i was leading a bunch of horses around deed and a foal disappeared on me and reappeared roughly in the same spot, at the same house on the other side of te deed. It might be hard to reproduce, since it only seems to happen to one in 50+ animals we lead into the mine. but a GM/Dev is welcome to come and have a look at our deed setup and experiment to see if they can reproduce it. Can be contacted ingame Julepalme @ elevation
  2. My enter button has stopped working to advance to the next line here on the forums. I have tired in both the simple reply box and the advanced option and now that I am here it is not working here ether. I have switched over to internet explorer 10 today with my new windows 8 pc being completed but not sure if that would cause anything like this. Is it something to do with my settings or with IE10 somehow? Is anyone else having the same issue?