Search the Community

Showing results for tags 'embark'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Jackal
    • Jackal Discussions
    • Jackal Market
  • Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Freedom Isles Market
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gmail


Facebook


Twitter


Discord


Skype


Instagram


Snapchat


LinkedIn


Reddit


YouTube


Yahoo


MSN


Website URL


Location


Interests


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Acc1


Acc2


Acc3

Found 8 results

  1. I recently encountered an odd bug, read here: and now I must add this to suggestions..... Pls.
  2. So with the fix in for boat crossing lock ups today I noticed the freeze embark bug is back. It happened many times today on wagons/carts/horses where I would embark from any range other than standing on top of the vehicle and ending up having to relog due to freeze up. It happened about 5x hopping onto a cart and once each hopping onto a wagon and horse.
  3. So jumped on cart and went to move close to same time and instantly got tossed off the cart, same as yesterday.
  4. When i lead a horse and go to ride them it causes my client to disconnect and it goes to the loading screen where it hangs up saying "trying to connect". This also happened yesterday when i was disembarking off the horse. I have not tested but i think it might be when you try to embark and disembark to and from a tile that the horse is not on. Note: I am not sure if this is a server issue or client but since it causes the client to disconnect i placed it here.
  5. I'm getting stuck just by embarking a large cart (as commander). It happens maybe 25% of times. When stuck, nothing seems to help, only logoff (for lotime). Any ideas? It's really annoying (especially when in dangerous situation). Thanks.
  6. It´s perhaps an already known bug but since it´s the summer of bug fixes I´m making sure it´s getting some attention. Bug When you embark a ship or a cart from water or close to water the swimming or water splashing sound that was previously playing is stuck in an endless loop which makes the journey extremely loud and unpleasant. Replicate It is easy to replicate by just parking a cart next to water, walk or swim in the water and embark the cart. You will hear the splashing sound forever or until you disembark and reembark. Workaround Disembark onto dry land and reembark your cart, wagon, ship transporter or boat. The problem with boats is that if you are too far away from dry land and need to check the compass you have to jump in the water and when you get back on the boat you will be stuck hearing this endless loop of splashing. Solution would be a proper stopsound command from these lines, alternatively give ability to bind stopsound to a hotkey. You ride on the large cart as the driver. You ride on the large cart as a passenger. You ride on the ship transporter as the driver. You ride on the wagon as the driver. You board on the "[name]" as the captain. You board on the "[name]" as a passenger.
  7. I use embark as passenger and moor all the time a and have found the knarr teleports 2-3 tile forward now when I embark as passenger it also teleports back once I reembark as captain. I havent tried mooring it as a passenger yet as each time it teleported on me I ended up with it beached and didnt want to get it stuck
  8. On my way to chaos from deli, I was kicked out from my rowboat in the middle of the ocean. This was near the edge of the server, but did not happen while crossing between servers. Now I cannot embark back on the boat, either as passenger or captain. I tried a relog, a GM teleported me around a little, but I can't get back on the boat for some reason. Can someone either put me on shore so I can try again, or put me back on the boat? In addition, since I'm not on the boat, I cannot moor the boat so it won't get salvaged. Any ideas on how I can remedy this?