Search the Community

Showing results for tags '3949'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Northern Freedom Isles
    • Harmony
    • Melody
    • Cadence
    • Northern Freedom Isles Market
  • Southern Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Southern Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Unlimited Modding
    • Server Listings & Advertisement
    • Technical Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Chaos


Independence


Deliverance


Exodus


Celebration


Xanadu


Release


Pristine


Epic


Cadence


Defiance


Harmony


Melody


Acc1


Acc2


Acc3

Found 2 results

  1. when you cross to another server with both titles set to none they get changed to one or two you used before, if you do it with 1 title and none you empty one changes to one you used before. how to reproduce: set your titles to any first, if you didnt use any before, then set them one or both to none and cross to another server. this is an example of a littles test i just did. before crossing: right after crossing:
  2. some time ago friend has problem, he was unable to turn off titles, (after relog they come back). some time ago the same happen to me, so i started search for solution. first: problem can't be on my computer, as info about what titles are on/off is hold by server, checked on couple toons, and i realised it happens only when i set 2 titles from any to none, the was always set on after relog. so i first turned off 1 title, and leaved only one on and relogged, and then turned off last one. this time it works. this is temporary solution, but not comfortable as it should be