frozenjim

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About frozenjim

  • Rank
    Villager

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Great idea! I would think that from a database point of view - it makes sense to assign hotkeys to a tool : Shovel:Equipped: d = dig f = flatten Rake Equipped: f = tend h = harvest Not a tough mod to write. Shim the keypress event and if-exist lookup the actions in the mod_keybinds.txt file (for example). Writing a nice little gui would be a nice thing to add in V2.
  2. ISOHEX. Seems the best way to solve a bunch of problems. I remember when the CIV type games hit this barrier, that was the best solution - for a major version upgrade. It would solve a lot of problems without changing the code "too" much.
  3. Archer?

    Surprisingly effective from a sailboat. Using a longbow, you can shoot just fine while moored and if you are far enough away, the target doesn't even notice you killing it. For fun, I attacked a wolf using only a long bow and arrow shafts - damage was surprising. Safe way to kill wolves without risk. Apparently you are ALSO able to fling your Large Axe into the ocean by accident. ?
  4. Mine works after server install, but instead of hitching post, you just see sandbags. It WORKS, but no graphics. I just posted in another thread:
  5. Same issue here. I guess I am not clear on what needs to be installed on server vs on client. Does the client need to be modded also? (I did watch the video but did not grasp fully what was being said). I have a bunch of functioning sandbags with question marks - with animals hitched to them. I added ago's modloader to my client and restarted the client - no difference. What am I missing?
  6. #checkitems Lists a bunch of items then finishes with "... done. 7466 errors." I have chased some of these down, moved them into my inventory as GM and reran #checkitems and the error count goes down by one. when I return the affected item to it's original container and rerun #checkitems, the error count is incremented by one. Is this actually an error? What is #checkitems intended for?
  7. Sigh... of course it is. :facepalm:
  8. I am doing something SOOOOO wrong here then. There has never been a "WurmLauncher" folder in my "Wurm Unlimited Dedicated Server" folder. There is one in my "Wurm Unlimited" folder though. I have always unzipped directly into my "Wurm Unlimited Dedicated Server" folder and not had issues over many upgrades... I feel like I am way off course right now.... is this a client mod patcher or something?
  9. Stumped. I have rechecked my steam files - no problems. I am double-clicking patcher.bat and the the error "The system cannot find the path specified". Looking at patcher.bat it starts with: ..\runtime\bin\java -classpath patcher.jar;javassist.jar org.gotti.wurmunlimited.patcher.PatchClientJar But ..\runtime is not a folder anywhere on my computer (Windows) so I don't see how it can ever work (is this some magical java thing?). So I just pasted the bulk of the command into a command prompt: java -classpath patcher.jar;javassist.jar org.gotti.wurmunlimited.patcher.PatchClientJar And receive the following error: s:\Steam\steamapps\common\Wurm Unlimited Dedicated Server>java -classpath patcher.jar;javassist.jar org.gotti.wurmunlimited.patcher.PatchClientJar java.nio.file.FileSystemNotFoundException: s:\Steam\steamapps\common\Wurm Unlimited Dedicated Server\client.jar at com.sun.nio.zipfs.ZipFileSystem.<init>(ZipFileSystem.java:120) at com.sun.nio.zipfs.ZipFileSystemProvider.newFileSystem(ZipFileSystemProvider.java:117) at java.nio.file.FileSystems.newFileSystem(Unknown Source) at java.nio.file.FileSystems.newFileSystem(Unknown Source) at org.gotti.wurmunlimited.patcher.PatchClientJar.run(PatchClientJar.java:30) at org.gotti.wurmunlimited.patcher.PatchClientJar.main(PatchClientJar.java:44) s:\Steam\steamapps\common\Wurm Unlimited Dedicated Server>pause Press any key to continue . . . What am I missing?
  10. Worked!! Not on the first try, but if you keep trying then you will get your BSB or Altar out of the mine. Thanks a lot!
  11. Thanks all. Good to know this is not just me.
  12. Today I repaired a wall using my wand. Then I improved it. My wand vanished from tool-belt and inventory. I created a second wand and again, the repair worked but the imp consumed the wand. I had a spare ivory wand (I think it was ivory) - same thing happened. Three improves, three lost wands Has anyone else seen this since latest update?
  13. my server has unlocked treasure chests that nobody can open except GM. The locked ones cannot be unlocked because that is against the rules on my PVE server. As far as I can tell, something is just bugged with the treasure chests. I would love to know if I am missing something... these would be great for my players.
  14. I am seeing this as well. My server does have a few mods. Recent examples: My 50QL Mallet (Maplewood) is now Corpse of Aged Dead Rat (Maplewood). It still WORKS... I just have to remember that it is a mallet. My equipped quiver full of arrows changed to a horseshoe last time I logged in. I couldn't do much with it except drop to ground. When i picked it up it was just a horseshoe.. arrows all gone. I have hundreds of sprouts that are called corpse of dead dolphin. This happens rarely, but it is happening enough that over time it gets really strange. Anyone else seeing this? What do we have in common?
  15. yep. Still not working.