Tobius

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tobius

  • Rank
    Settler

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Awesome, thank you very much Brash. I have solved the issue and updated my original post with the solution!
  2. Thank you for the information! Unfortunately even installing Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package when double clicking WurmServerLauncher.exe nothing is happening. I'm in the process of rebooting the server I'm working on, and then I'm going to try getting the server to run the "normal" way by logging into Steam and downloading and running the server through Steam to see if that works. I will update my mail post if I uncover anything new.
  3. I have installed the Wurm Unlimited Dedicated server using steamcmd but when I double click on "WurmServerLauncher.exe" nothing happens. I am running Windows Server 2012 R2. SOLVED! - MSVCR100.dll is missing means you need vcredist_2010. MSVCR120.dll is missing means you need vcredist_2013. If nothing happens when you click on WurmServerLauncher install vcredist_2013. That should at least give you the error that vcredist_2010 is missing. Then after you install that you should be all good to go. EDIT: I am not seeing any errors, or getting any sort of GUI to show. EDIT: After running the dedicated server once from Steam, the version installed via steamcmd now works. When running the dedicated server through steam a messages was displayed stating that it was installing "Microsoft VC Redist Package" so I am now investigating which package needed to be installed for the server to launch. EDIT: It looks like the 2013 / 2012, x64 / x86 Microsoft Visual C++ Redistributable packages were what Steam installed. I'm now testing installing those on a new machine to see if that gets the SteamCmd install of the Dedicated Wurm server to run.