Sugarism

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sugarism

  • Rank
    Settler
  • Birthday 03/14/1987

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Tibet
  1. http://support.apple.com/kb/HT5559 >> My thread: http://forum.wurmonline.com/index.php?/topic/69152-mac-os-x-latest-java-related-update-oracles-java-7-issue/
  2. Mac OS X Lion 10.7.5 Updated OS to Lion 10.7.5 yesterday, then Wurm won't start at all. <jnlp spec="1.0" codebase="http://www.wurmonlin...ne.com/client/" href="wurmclient_unstable.jnlp"> <information> <title>Wurm Online 3.1.71-3927 [unstable]</title> <vendor>Code Club AB</vendor> <homepage href="http://www.wurmonline.com/"/> <description>Wurm Online test client</description> <icon href="wurm-icon-128-w.jpg" width="128" height="128"/> <icon href="wurm-icon-64-w.jpg" width="64" height="64"/> <icon href="wurm-icon-32-w.jpg" width="32" height="32"/> <icon href="wurm-icon-16-w.jpg" width="16" height="16"/> <icon kind="splash" href="splash.gif"/> </information> <shortcut online="true"> <desktop/> </shortcut> <update check="timeout" policy="always"/> <security> <all-permissions/> </security> <resources> <j2se href="http://java.sun.com/...ts/autodl/j2se" version="1.6+" initial-heap-size="128M" max-heap-size="800M"/> <property name="sun.java2d.noddraw" value="true"/> <property name="org.lwjgl.input.Mouse.allowNegativeMouseCoords" value="true"/> <jar href="wurmclient_unstable.jar" main="true"/> <jar href="wurmres_unstable.jar"/> <jar href="libraries-unstable-2011/colladabind.jar" version="1.0.0"/> <jar href="libraries-unstable-2011/eigcc_java.jar" version="2.0.1"/> <jar href="libraries-unstable-2011/irclib.jar" version="1.10"/> <jar href="libraries-unstable-2011/jogg.jar" version="0.0.7"/> <jar href="libraries-unstable-2011/jorbis.jar" version="0.0.15"/> <jar href="libraries-unstable-2011/joXSI.jar" version="1.0.0"/> <jar href="libraries-unstable-2011/jzipupdate.jar" version="0.9.1"/> <jar href="libraries-unstable-2011/lwjgl.jar" version="2.8.3"/> <jar href="libraries-unstable-2011/lwjgl_util.jar" version="2.8.3"/> <jar href="libraries-unstable-2011/PNGDecoder.jar" version="0.0.1"/> <jar href="libraries-unstable-2011/slick-util.jar" version="b208"/> <jar href="libraries-unstable-2011/vecmath.jar" version="1.5.2"/> </resources> <resources os="Win" arch="x86"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-windows.jar" version="2.8.3"/> <nativelib href="libraries-unstable-2011/eigcc_natives.jar" version="2.0.1"/> </resources> <resources os="Win" arch="amd64"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-windows.jar" version="2.8.3"/> <nativelib href="libraries-unstable-2011/eigcc_natives.jar" version="2.0.1"/> </resources> <resources os="Mac" arch="ppc"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-macosx.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="Mac" arch="i386"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-macosx.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="Mac" arch="x86_64"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-macosx.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="Linux" arch="i386"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-linux.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="Linux" arch="x86"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-linux.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="Linux" arch="amd64"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-linux.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="Linux" arch="x86_64"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-linux.jar" version="2.8.3"/> </resources> <resources os="SunOS" arch="sparc"> <nativelib href="libraries-unstable-2011/lwjgl-natives-solaris.jar" version="2.8.3"/> </resources> <application-desc main-class="com.wurmonline.client.WurmLauncher"> <argument>jenn001.game.wurmonline.com</argument> </application-desc> </jnlp> I thought it may be caused by the outdated Unstable Client, so downloaded the latest one 3.1.74-4002. This time, after double-clicking the . It is able to verify application, have the client start up, all packs updated. However when I click Play, the client shut down immediately, without any message / notice / crash log at all. I highly believe the cause of the problem is this: http://www.theverge....va-web-browsers While there seems to be a solution for the issue (to disable Oracle's Java 7 and re-activate Apple's Java 6) from here: https://discussions....tart=0&tstart=0, I'm a bit uncertain about it still. Is this the only fix right now?