Jacklez

Members
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jacklez

  1. Settlements to add: 2359, 1911 - Sunrise Valley Port Settlements that have been disbanded: 2638, 1675 - Wrothbelly
  2. Kyklops Slaying

    Valuejam and Huurrr will be there! (Travelling from just east of Sonata)
  3. Helmet looks great, and excited for 10% skill gain boost too! Perhaps a silly question, does that 10% stack with Sleep Bonus?
  4. Would love to place an order: 2x 50ql Shovel 2x 50ql Hatchet CoD to Huurrr Thank you!
  5. Sunrise Valley [2355, 1824]
  6. It has been pushed to the beta branch. All good from this end since updating:
  7. Pre-built, Creative_backup, although wurmlogin.db doesn't affect the map? (Aside from spawn locations, correct me if I'm wrong I've not meddled with custom yet)
  8. If it helps at all, I have no internal or external address in my wurmlogin.db, only the ports declared. I tried to set up a server using the wurmlogin.db from my Windows at first, but it never worked. So I set up a fresh copy on the linux machine and let it do it's thing, downloaded and changed the gameplay settings to what I wanted and it worked perfectly.
  9. I would assume the two issues are linked, although sustaining 100% seems quite strange. My server averages 4% CPU usage (2 cores) with 3 players. When that issue starts, my I/O peaks to 32MB/s and CPU shoots up to around 23%.
  10. Check your disk write, it should jump up to an insane amount at the same time. It's this issue: http://forum.wurmonline.com/index.php?/topic/132626-dedicated-server-performance-information-thread/?p=1365436
  11. It's the Epic setting. Untick to remove the skill curve.
  12. Using a DigitalOcean droplet to host.
  13. Do they not face you when you interact with them?
  14. No issues gameplay wise, just weird to see 6 hours worth of ~32MB/s.
  15. Not sure if you guys get it, but even after moving the steamclient.so to the correct place I will still get the error - although the server runs fine. I've seen other steam game servers will give this error yet work okay, so most likely nothing to worry about. This is what I get: Loading servers [S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed. Setting breakpad minidump AppID = 366220 Starting the server FillInMachineIDInfo took a total of 0 milliseconds Incoming RMI is disabled ================================================================== Wurm Server launcher finished at Fri Oct 23 12:47:30 EDT 2015 ================================================================== Server connected to steam
  16. Same issue here, no matter what I set to or how many restarts, our GMs do not have a wand. Incidentally, the only time I have managed to get a wand was when I was running server on my local machine.
  17. Yup, see here: http://www.wurmpedia.com/index.php/Server_administration_(Wurm_Unlimited)#Headless Assuming you're using SSH, you just need to copy the /linux64/steamclient.so into the /nativelibs folder using the cp command. Obviously make sure you're inside where ever you installed the Wurm software. I don't know why they don't just include the file there with the original download, but it's an easy fix nonetheless.
  18. I had to download the wurmlogin.db file and edit it using a db browser for sqlite. File can be found in /server_folder/sqlite/ I also edit the wurmplayers.db to set GM status. You can then reupload the file and start the server again. As far as I've found with regards to actual commands in the terminal, only "shutdown" works as a command. (With no quotes), but there may be more.
  19. Hey guys, Got my server all set up and running just fine, I wondered if there were console commands when running the game in headless system? I searched the forum but couldn't find any mention, apologies if this has been asked before. Currently only found: shutdown
  20. I started an interactive web app project during Christmas but unfortunately I had to go back to studying. Might get around to starting it back up over summer.