Joelle

Forum Bugs - Issues since the transition

65 posts in this topic

Posted (edited)

15 minutes ago, Warlander said:

 

I had it literally few minutes ago.

 

Yup it is back, or never was gone.

Edited by Sklo:D
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10.3.2017 at 1:54 AM, DarylDarkfire said:

 

That is a security feature, due to the fact that your phone and your pc has 2 different IP's

 

I just had this on the same IP too, there is something really wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sending messages is just totally messed up.

 

The saving thing stays forever, I need to leave the thread and come back to see my actual post

 

Also, when people reply to one of my posts I get the notification about 3 minutes sooner than I am able to see their post

Share this post


Link to post
Share on other sites

ditto on the endless 'saving...' bug.  Given how much trouble the forums seem to give, especially since they're supposedly on a paid-for service, have you folks given any thought to moving to one of the OSS solutions instead?  I believe you're hosting the forums on one of the game servers now anyway, so it's not like you're stuck with whatever the hosting provider uses...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reporting posts has also caught the endless saving bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Is there an ETA yet on simply using forum ACCOUNT SETTINGS

http://forum.wurmonline.com/index.php?/settings/

It has been about two weeks now 

 

 

 

The forum.wurmonline.com page isn’t working

forum.wurmonline.com is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500
 
 
 
 
 
Edited by Brash_Endeavors
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

9e2dd2a52e1767568d04654130bd2fee.png

62560f187f0f5f5a2a4167b9c78e12e4.png

 

Something is wrong for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On my end, its not quite so much "endless". Just have to be willing to wait it out for a while, granted its sometimes a LONG while.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/10/2017 at 1:58 PM, Sklo:D said:

I also just saw that the long delay when writing replies is gone nice work.

 

It was awful a few days ago but I have to say the last two days i've rarely experienced this now. Would love to be able to update settings though, been needing to update my signature for a while. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The old forum was very much better.

I still try to edit my Profil settings

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16.3.2017 at 4:37 PM, Warlander said:

9e2dd2a52e1767568d04654130bd2fee.png

62560f187f0f5f5a2a4167b9c78e12e4.png

 

Something is wrong for sure.

 

Yup I recognised the same a few times already, also seems to be a problem since the migration.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Sklo:D said:

 

Yup I recognised the same a few times already, also seems to be a problem since the migration.

 

It lasted for roughly half hour for me - after that, all posts appeared at once.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not getting emails

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am still trying to get these issues resolved. We are working with the IPB developers to try and pin point the cause of many of these issues. I understand that some of these problems are still on-going, but rest assure I have not given up and forgotten about them. They are my top priority and doing all I can to get the issues resolved. 

 

 

 

Daryl

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, DarylDarkfire said:

I am still trying to get these issues resolved. We are working with the IPB developers to try and pin point the cause of many of these issues. I understand that some of these problems are still on-going, but rest assure I have not given up and forgotten about them. They are my top priority and doing all I can to get the issues resolved. 

 

 

 

Daryl

Can't change my signature daryl pls fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, am I the only one ?

Surprised I did not find this reported yet.

Maybe I am doing something wrong?

Using  the most recent Mozilla Firefox browser.

 

Here is what happens to me:

When I edit or post new replies or even send a forum PM,

saving or sending the post is extremely slugish.

Takes like forever to show up the updated page.

I already had it where it took several minutes, and a page refresh did not show my post,

so I posted again, because I thought it did not save my post at all.

Then finally the first one showed up,

and I could then not even delete the additional posts.

Is there no way to delete a forum thread reply?

 

Thanks for any suggestions :-)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unable to access account settings. 

The forum.wurmonline.com page isn’t working

forum.wurmonline.com is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still the same. Tried logging in/out. Not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/3/2017 at 10:14 AM, Baloo said:

I am assuming that the forum is now being hosted by a new server - but where is the info section?  i.e. how many online and how long up and running, time and season, etc ?

I was wondering that too. Please put it back. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bumping that thread since the forum PMs are still a real pain :

 

  • multiple posting (and potentially multiple PMs sent)
  • page limited to one, which means any further messages can't be read
  • you can only add one member at a time.
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cannot change my profile photo for over two weeks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I NEED TO CHANGE MY PHOTO

I HAVE NEW MEMES

Share this post


Link to post
Share on other sites

bump

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/3/2017 at 7:14 AM, Baloo said:

I am assuming that the forum is now being hosted by a new server - but where is the info section?  i.e. how many online and how long up and running, time and season, etc ?

 

If this is temporary issue or permanent? Where is game window with all info ? :( Hope we can have it back some time soon.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2.4.2017 at 8:54 PM, Odynn said:

Bumping that thread since the forum PMs are still a real pain :

 

  • multiple posting (and potentially multiple PMs sent)
  • page limited to one, which means any further messages can't be read
  • you can only add one member at a time.

 

I've been having issues with the PM system as well.

  • New PM's in old threads aren't pushed to the top so I have to search through all my PM's to find which one is new.
  • New PM threads I start don't show up at all after it said it was sent.
  • Have to post things that create a new page twice in order for it to show up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now