• Announcements

    • Keenan

      Server Crossing Issues   03/23/17

      There are issues with server crossing. Please refrain from crossing borders if possible until the issue can be resolved. Thank you!
Sign in to follow this  
Followers 0
Alyeska

[Bug] Unstable 4.0 - Toolbelt icon transparacy glitch

5 posts in this topic

b1f2e8355a2c2585d479b6301b0e4499.gif

 

 

 

Config:

 

#Wurm Online client properties


#Tue May 24 13:57:37 CDT 2016
show_body_in_inventory=false
enable_contribution_culling=false
sound_cache_enabled=true
viewport_bob=true
use_smooth_points=false
hide_menu_examine=false
color_white=1.0,1.0,1.0
free_look_mode_disable_on_combat=false
mark_text_read=true
no_terrain_render=false
pbuffer_enabled=true
first_person_mode_disable_on_combat=false
has_read_eula=true
color_error=1.0,0.3,0.3
use_color_picking=true
render_glow=false
trees=4
hide_onscreen_fail_messages=true
vbo_enabled=2
reflections=4
animation_playback_self=0
showKChat=true
debug_mode=false
color_teal=0.0,0.5,0.5
irc_log_rotation=2
impColumn=true
sound_al_gain=12
release_context=false
skydetail=2
auto_mipmaps_enabled=2
hide_onscreen_info_messages=true
use_smooth_lines=false
use_fast_clock_work_around=true
no_world_render=false
skillgain_no_alignment=true
release_context_on_jogl_sleep=false
skillgain_no_favor=true
loadInventoryStartup=true
settings_version=3
use_anisotropic_filtering=0
terrain_bump=true
free_look_mode_disable_on_open_component=false
custim_timer_source=1
gui_skin=1
color_black=0.0,0.0,0.0
tiledecorations=0
season_override=0
color_cyan=0.0,1.0,1.0
font_antialias=2
use_alpha_particles=true
contribution_culling=150
fog_coord_src=0
sound_play_PMAlert=true
submit_client_data=2
game_client_thread_priority=2
first_person_mode_disable_on_close_component=false
structure_render_distance=4
sound_engine=2
customTimer5=-1|-1
customTimer4=-1|-1
customTimer3=-1|-1
customTimer2=-1|-1
customTimer1=-1|-1
font_italian=11
other_log_rotation=2
enable_debugs=false
log_extra_errors=false
screenshot_file_format=0
color_grey=0.5,0.5,0.5
sound_play_ambients=true
auto_run_source=0
depth_clamp_enabled=2
terrain_res=2
stipple_enabled=true
material_as_suffix=true
use_nano_timer=false
hide_menu_no_target=false
player_guest=false
collada_animations=3
cloud_shadows=true
player_texture_size=2
test_attach_equipment=false
fast_yield=false
event_log_rotation=2
color_purple=0.5,0.0,0.5
hide_onscreen_hostile_messages=true
test_mode=0
color_fuchsia=1.0,0.0,1.0
fps_limit_enabled=true
color_lime=0.0,1.0,0.0
free_look_mode_sensitivity=10
sound_play_combat=true
sound_play_emotes=true
font_header=24
gpu_skin=false
update_optional=true
toolSlot9=103114917020418
toolSlot8=278485897577218
toolSlot7=1228494865154
toolSlot6=338419129516802
color_navy_blue=0.23,0.39,1.0
toolSlot5=558015019221762
toolSlot4=283932067103490
toolSlot3=326681420105474
toolSlot2=314821136353026
render_distant_terrain=true
toolSlot1=426200828741378
max_texture_size=2
toolSlot10=-1
censor_chat=false
high_res_binoculars=true
use_phobia_models=false
thirdPerson=false
color_maroon=0.5,0.0,0.0
offscreen_texture_size=1
sound_play_buzz=true
sound_buzzlevel=2
outline_picking=true
gpu_skinning=true
water_detail=2
compressed_textures_S3TC=true
enable_lod=true
free_look_mode_disable_on_close_component=false
use_antialiasing=0
first_person_mode_disable_on_open_component=false
display_settings=false\:false\:0\:1920\:1080\:32\:-1\:false\:true
use_fbo_reflections=true
model_loader_thread_priority=4
sound_music_level=0
use_non_alpha_particles=true
shift_drag_default=10
reflection_texture_size=1
tile_transitions=true
occlusion_queries_enabled=2
gui_opacity=3
compressed_textures=false
hide_inactive_friends=false
exec_source=0
item_creature_render_distance=4
font_static=13
use_tree_models=true
treelist_outline=true
sound_doppler_enabled=false
use_weather_particles=false
key_bindings_source=0
font_monospaced=11
engine_multithreaded=0
first_person_mode_sensitivity=10
color_yellow=1.0,1.0,0.0
save_skills_on_quit=false
enable_vsync=true
disable_select_all_shortcut=false
color_royal_blue=0.23,0.39,1.0
enable_shift_drag=false
glsl_debug_loading=false
use_fbo_color_picking=true
mega_texture_size=2
use_smooth_polygons=false
color_orange=1.0,0.5,0.0
remember_password=true
togglePushToTalk=true
color_silver=0.75,0.75,0.75
local_list_in_event=true
font_default=13
log_gl_errors=false
lod=2
resident_models=false
hide_personal_goal=true
color_system=0.5,1.0,0.5
multidraw_enabled=2
send_extra_tile_data=false
\u00EF\u00BB\u00BF\#Wurm=Online client properties
mount_rotation=false
color_red=1.0,0.0,0.0
eigc_enabled=false
use_nagles_algorithm=false
sound_play_work=true
skillgain_minimum=5
fps_limit=60
lod_2=32
lod_1=16
silent_friends_update=false
cavedetail=0
sound_play_weather=true
keyboard_layout=0
no_brightness=false
inverse_mouse=false
fbo_enabled=2
hint_texture_scaling=0
sound_play_music=false
show_old_quickbar=false
fps_limit_background=30
render_sun_glare=false
non_power_of_two=2
hide_menu_spam_mode=true
sound_play_door=true
font_bold=11
sound_footstepslevel=10
model_loading_threads=4
color_green=0.08,1.0,0.08
hide_menu_stop=false
shadow_mapsize=1
irc_notif=0
glsl_enabled=2
sound_play_footsteps=true
shadow_level=1
fov_horizontal=80
setting_timestamps=true
lightmap_min_size=1

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Alyeska said:

b1f2e8355a2c2585d479b6301b0e4499.gif

 

 

 

Config:

 

  Reveal hidden contents

 

 

My husband and I had the same thing happen.  In fact as we walked around we had them change to either black or white whenever they felt like it.  We then scrolled through toolbelt 0 through 9 and it cleared the issue.  Logging out and back on did not bring back the issue.

 

Can you scroll through them all to see if it resolves it for you?   I'll add this thread to the bug I already opened.  Thanks for the reports.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Alectrys said:

 

My husband and I had the same thing happen.  In fact as we walked around we had them change to either black or white whenever they felt like it.  We then scrolled through toolbelt 0 through 9 and it cleared the issue.  Logging out and back on did not bring back the issue.

 

Can you scroll through them all to see if it resolves it for you?   I'll add this thread to the bug I already opened.  Thanks for the reports.

 

 

Will do and post tomorrow :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0