Search the Community

Showing results for tags 'transparent'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Official Buildings
    • GM Hall
    • City Hall
    • Website News
    • Public Test Board
  • Back Streets
    • Town Square
    • Community Assistance
    • Village Recruitment Center
    • Suggestions & Ideas
    • The Creative Commons
    • Wood Scraps
  • Wurm Unlimited
    • Unlimited Discussion
    • Server Listings & Advertisement
    • Unlimited Modding
    • Technical Issues
  • Freedom Isles
    • Celebration
    • Deliverance
    • Exodus
    • Independence
    • Pristine
    • Release
    • Xanadu
    • Freedom Isles Market
  • Maintenance Buildings
    • Technical Issues
    • Server Bugs
    • Client Bugs
    • Model and Sound Bugs
    • Other Bugs and Issues
    • Wurmpedia / Wiki Maintenance

Found 2 results

  1. Alright, so I decided to try out this game and as I finally loaded into the world, I was met with solid ground. Then randomly, the ground turned transparent and my game lags because of it. I thought I somehow clipped through the ground so I did /suicide but that didn't work as it brought me to opaque ground which randomly turned to transparent. Note: I can see the parts of the map that all the sprites are blocking. My java version is: openjdk version "1.8.0_121" OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_121-b14) OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.121-b14, mixed mode) My javaws version is: icedtea-web 1.6.2 (fedora-3.fc25-x86_64) This is my OpenGL version: OpenGL vendor string: X.Org OpenGL renderer string: Gallium 0.4 on AMD REDWOOD (DRM 2.49.0 / 4.10.8-200.fc25.x86_64, LLVM 3.9.1) OpenGL core profile version string: 3.3 (Core Profile) Mesa 13.0.4 OpenGL core profile shading language version string: 3.30 OpenGL core profile context flags: (none) OpenGL core profile profile mask: core profile OpenGL core profile extensions: OpenGL version string: 3.0 Mesa 13.0.4 OpenGL shading language version string: 1.30 OpenGL context flags: (none) OpenGL extensions: OpenGL ES profile version string: OpenGL ES 3.0 Mesa 13.0.4 OpenGL ES profile shading language version string: OpenGL ES GLSL ES 3.00 OpenGL ES profile extensions: This is my graphics card: /0/100/2/0 display Redwood LE [Radeon HD 5550/5570/5630/6390/6490/7570] Here is the screenshot: https://ibb.co/efsAt5
  2. I've just started playing and I'm having an issue where all of the leaves on some trees and bushes are not properly displaying their transparency. Instead they're made up of black squares with leaves printed on them. Here's a screenshot: http://i.imgur.com/aZB1p4x.jpg Someone in the CAHelp chat suggested I try reinstalling, so I followed the instructions here: http://www.wurmpedia.com/index.php/Reinstall That didn't seem to work, so I tried 'Verify all packs' in the launcher. That gave me the error "Could not copy graphics.jar to graphics.jar.bak" Googling that lead me to here: http://forum.wurmonline.com/index.php?/topic/62100-classjf-could-not-copy-graphicsjar-to-graphicsjarbak/ After deleting graphics.jar and redownloading, I can now verify all packs without any error, but the draw problem remains. I checked to make sure I'm running the latest version of Java (ver 7, update 25). My video card drivers are all up to date (it's an ASUS HD7850 card, if that matters). I've tried googling, searching the forums and the wiki, and I'm stumped. Any suggestions or solutions would be super helpful, thanks! -Hikahi